News Flash:

Peste crud ca in Peru

20 August 2013
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g peste ono
1/2 ceapa rosie
3/4 cana suc de lime
1/2 lingurita de sare
1 ardei iute
o lingura sos de Aji Amarillo
1/2 cana frunze de coriandru tocat
1 cartof dulce portocaliu fiert si decojit
1 porumb dulce, fiert
o salata

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mare pestele, ceapa rosie, sucul de lamaie, sosul Aji Amarillo si ardeiul iute. Acopera vasul si pune-l la frigider pentru 20 de minute.
Inainte de a servi pestele, se adauga si coriandrul, se pune compozitia in patru boluri si se adauga in fiecare bol cartofi dulci, porumb si frunze de salata.
Se serveste simplu, rece sau decoarata cu felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste ono ceapa rosie sare ardei iute porumb dulce salata castron mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2563 viz    0 com
3054 viz    0 com
1590 viz    0 com
1998 viz    0 com
5782 viz    0 com
1491 viz    0 com
2892 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1850 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018860 (s)