News Flash:

Peste alb cu sos la cuptor

18 Octombrie 2013
1707 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g cascaval
2 lingurite mustar Dijon
3 linguri smantana
12 rosii cherry
1 lingurita marar
400 g file de peste alb

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Intr-un vas se amesteca cascavalul ras cu mustar si smantana. Se asezoneaza rosiile cu sare si marar. Se presara jumatate din cantitatea de cascaval intr-o tava de placinta. Se pune jumatate din cantitatea de peste, se adauga rosiile apoi se pune deasupra pestele ramas. Peste toate se adauga cascavalul. Se baga la cuptor 20-30 de minute. Se serveste cu salata verde si piure de cartofi noi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1549 viz    0 com
1287 viz    0 com
1540 viz    0 com
1629 viz    0 com
2301 viz    0 com
1215 viz    0 com
1487 viz    0 com
1276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013504 (s)