News Flash:

Peste alb cu sos la cuptor

18 Octombrie 2013
1746 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g cascaval
2 lingurite mustar Dijon
3 linguri smantana
12 rosii cherry
1 lingurita marar
400 g file de peste alb

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Intr-un vas se amesteca cascavalul ras cu mustar si smantana. Se asezoneaza rosiile cu sare si marar. Se presara jumatate din cantitatea de cascaval intr-o tava de placinta. Se pune jumatate din cantitatea de peste, se adauga rosiile apoi se pune deasupra pestele ramas. Peste toate se adauga cascavalul. Se baga la cuptor 20-30 de minute. Se serveste cu salata verde si piure de cartofi noi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1600 viz    0 com
1388 viz    0 com
1581 viz    0 com
1680 viz    0 com
2413 viz    0 com
1275 viz    0 com
1540 viz    0 com
1312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019854 (s)