News Flash:

Peste alb cu sos de rosii cherry

24 Ianuarie 2018
714 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca te gandesti sa gatesti peste la masa, poti incerca o reteta simpla cu rosii cherry.

Ingrediente:

  • 1-2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • 500 g rosii cherry, feliate
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 650 g file peste alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare – Peste alb in sos cu rosii cherry:

Intr-o tigaie, calesti in putin ulei incins usturoiul 1-2 minute pana se inmoaie. Adaugi rosiile, otetul, sare si piper, dupa gust. Acoperi cu un capac si mai lasi tigaia pe foc 3-4 minute. Condimentezi bucatile de peste cu sare si piper, dupa gust. Le rumenesti intr-o tigaie 2-3 minute, pe fiecare parte. Amesteci cu rosiile in sos. Servesti cu busuioc.

Citeste si Ai pofta de ceva bun care sa-ti aminteasca de preparatele bunicii? Placintele la tigaie nu vor fi uitate niciodata

Citeste si reteta de Aperitiv simplu cu somon afumat

Vizitele neasteptate te pot lua pe nepregatite. Pregateste rapid un aperitiv simplu cu somon, care te scoate din incurcatura.

Ingrediente:

  • 150 g somon afumat
  • 1 pachet biscuiti graham
  • 50 iaurt sau smantana
  • 1 lingurita maioneza
  • 2-3 lingurite zeama de lamaie
  • 50 g crema de branza
  • oregano, dupa gust
  • cimbru, dupa gust
  • ceapa verde tocata
  • sare
  • piper

Mod de preparare – Aperitiv cu somon afumat:

Intr-un bol, combini iaurtul cu crema de branza, maioneza, zeama de lamaie, oregano, cimbru, sare si piper, dupa gust. Asezi biscuitii intr-o tava si ii ungi cu 1 lingura din compozitia obtinuta. Aranjezi deasupra bucatele de somon afumat. Decorezi cu ceapa verde.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022420 (s)