News Flash:

Peste alb cu rosii la cuptor

20 Iunie 2013
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lamai
200 g firimituri paine
25 g unt
1 lingura arpagic tocate
½ lingurita sare de mare
4 fileuri (a cate 180 g) peste alb
250 g rosii cherry

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Stoarcem sucul de la o lamaie, iar pe cealalta o taiem felii. Intr-un bol amestecam firimiturile de paine cu unt, arpagic si sare. Ungem un vas de ceramica si asezam fileul de peste. Stropim pestele cu suc de lamaie si asezam deasupra amestecul de firimituri. Adaugam rosiile cherry si stropim cu putin ulei. Bagam tava la cuptor timp de 15-20 de minute. Se serveste cu lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamai firimituri paine peste alb rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020160 (s)