News Flash:

Perle de tapioca cu vanilie si zmeura

21 Martie 2013
2511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o ceasca perle de tapioca (am gasit la plafar)
o cutie lapte de cocos (sau orice lapte va place)
o cescuta apa (doar daca folositi lapte de cocos)
extract de vanilie
o lingura zahar brun
zmeura (sau orice alt fruct va place)

Mod de preparare:

Punem la fiert perlele de tapioca cu laptele de cocos si putina apa. Apa o folosim doar ca sa mai subtiem laptele de cocos care mi s-a parut prea gros. Am repetat reteta cu lapte de soia/vaca si nu a fost nevoie de sa adaug apa la fiert. Punem o lingura de zahar, vanilia si lasam sa fiarba pana devin perlele translucide. Dupa ce se raceste facem un sos de zmeura (dam la blender zmeura si apoi trecem printr-o sita sosul sa scoatem semintele), decoram cu zmeura proaspata si gata avem un desert rapid, delicios si sanatos!

Perle de tapioca recomandate de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa zahar brun zmeura blender zmeura proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025442 (s)