News Flash:

Perisoare de peste cu taitei chinezesti

15 Aprilie 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7564 RON (+0.0026)
USD: 4.2005 RON (-0.0008)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Perisoare de peste cu taitei chinezesti
Ingrediente: 400 gr peste dulce (cod, pangasius) 1 ardei gras galben 1 legatura ceapa verde 2 oua mari miez de paine alba 1 punga taitei chinezesti subtiri 500 gr supa de legume clara sare, piper, chilli Mod de preparare: Pestele se pune la fiert in apa cu putina sare si cand este complet fiert se scurge si se da deoparte. Ardeiul, ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pun la fiert in 1/4 din zeama ramasa de la fierberea pestelui. Miezul de paine se inmoaie in apa apoi se amesteca cu pestele fiert si dat prin masina de tocat, sare, piper si chilli, rezultand mici bilute care se fierb 10 minute la foc mic. Se aseaza pe foc un vas cu zeama de legume, zeama de peste in care au fiert legumele, data prin blender, perisoarele de peste si taiteii chinezesti, lasand pe foc vasul pana ce acestia sunt fierti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1366 viz    0 com
1225 viz    0 com
2778 viz    0 com
1321 viz    0 com
1365 viz    0 com
1259 viz    0 com
1197 viz    0 com
1159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013004 (s)