News Flash:

Perisoare de peste cu taitei chinezesti

15 Aprilie 2011
958 Vizualizari | 0 Comentarii
Perisoare de peste cu taitei chinezesti
Ingrediente: 400 gr peste dulce (cod, pangasius) 1 ardei gras galben 1 legatura ceapa verde 2 oua mari miez de paine alba 1 punga taitei chinezesti subtiri 500 gr supa de legume clara sare, piper, chilli Mod de preparare: Pestele se pune la fiert in apa cu putina sare si cand este complet fiert se scurge si se da deoparte. Ardeiul, ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pun la fiert in 1/4 din zeama ramasa de la fierberea pestelui. Miezul de paine se inmoaie in apa apoi se amesteca cu pestele fiert si dat prin masina de tocat, sare, piper si chilli, rezultand mici bilute care se fierb 10 minute la foc mic. Se aseaza pe foc un vas cu zeama de legume, zeama de peste in care au fiert legumele, data prin blender, perisoarele de peste si taiteii chinezesti, lasand pe foc vasul pana ce acestia sunt fierti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1287 viz    0 com
1154 viz    0 com
2680 viz    0 com
1249 viz    0 com
1260 viz    0 com
1180 viz    0 com
1127 viz    0 com
1098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020468 (s)