News Flash:

Perisoare cu sos de rosii

16 Iulie 2013
1752 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
3-4 rosii coapte bine
pudra de verdeturi uscate (busuioc, marar, cimbru, telina, patrunjel, etc)
1 ou
2 linguri gris (optional)
2 fire ceapa verde
sare
piper
chilli dupa gust

Mod de preparare:

Incepem cu pregatirea perisoarelor: in vasul robotului de bucatarie punem pieptul de pui taiat bucati, ceapa verde, oul, sare, piper si putine condimente uscate (ierburi aromate, chilli--optional). Mixam bine , iar daca obtinem o compozitie prea moale, adaugam putin gris...daca, din contra, compozitia e prea uscata, adaugam ou--totusi, eu n-am avut nevoie sa adaug nici una, nici alta. Compozitia mea a iesit putin lipicioasa, dar ferma.
Cu mainile unse cu putin ulei de masline am format perisoarele, pe care le-am asezat direct in recipientul steamerului, in primul compartiment, aproape de motoras.
Separat, am pregatit sosul: am pus in vasul blenderului rosiile taiate bucati, usturoiul si condimentele (sare, piper, chilli si pudra de verdeturi), am mixat bine, pana am obtinut un sos, pe care l-am strecurat apoi (sa nu ramana bucatele de coaja) si l-am pus in vasul special pt. fiert orezul. Pe acesta l-am asezat in compartimentul 2 al steamerului, am pus capacul, am pus apa in steamer si am setat aparatul pe 30 de minute.
Dupa ce s-a scurs timpul, am scos perisoarele intr-un bol, am turnat sosul peste ele si le-am lasat 10 minute sa se patrunda.

Perisoare recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde steamer bol perisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1413 viz    0 com
1159 viz    0 com
1230 viz    0 com
1764 viz    0 com
997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019680 (s)