News Flash:

Perisoare cu sos

26 Iulie 2013
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru perisoare:
250 g piept de pui
50 g orez
50 g ceapa
2 linguri ulei
1 ou
25 g faina

Pentru sos:
500 ml suc de rosii
250 ml apa
25 g faina
50 ml ulei
1 lingura ceapa rasa fin
patrunjel

Mod de preparare:

Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita in 2 linguri de ulei timp de 2 minute. Se adauga orezul spalat si scurs, faina, oul, 1/2 lingurita de sare. Toate acestea se amesteca pana pentru a o obtine o pasta omogena. Intr-o cratita se pun 50 ml ulei si o lingurita de ceapa rasa fin, se infierbanta un minut, apoi se stinge cu 500 ml apa. Se lasa sa fiarba. Cand clocoteste, se ia din compozitia de carne cate o lingurita cu varf, i se da o forma rotunda si se pune in sos. Perisoarele se lasa sa fiarba 30-40 minute, acoperite, la foc mic, intorcandu-le in sos. Cand sunt bine fierte, se adauga sucul de rosii si apa daca e nevoie. Faina se freaca cu 2 linguri de apa rece – fara sa se formeze cocoloase, apoi se adauga peste sosul din cratita. Se lasa sa fiarba cateva clocote. Se serveste cu orez fiert sau paste fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pentru perisoare orez faina pentru sos patrunjel cratita clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1418 viz    0 com
2145 viz    0 com
5335 viz    0 com
4402 viz    0 com
2946 viz    0 com
1783 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)