News Flash:

Perfecte pentru un mic dejun satios sau ca gustare intre mese, briosele cu ou si cartofi se prepara rapid

15 August 2017
2364 Vizualizari | 0 Comentarii
Perfecte pentru un mic dejun satios sau ca gustare intre mese, briosele cu ou si cartofi se prepara rapid si te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente:

550 g cartofi
1 lingura ulei
1 lingurita sare
½ lingurita piper
250 g cascaval ras
350 g bacon rumenit, taiat bucatele
9 oua
ardei gras feliat, dupa gust
patrunjel tocat, dupa gust
120 ml lapte

Citeste si

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un bol, amesteci 1 ou impreuna cu cartofii dati prin razatoare si scursi foarte bine, uleiul, jumatate din cantitatea de cascaval, sare si piper. Imparti compozitia, uniform, intr-o tava pentru briose cu 24 de forme. Presari patrunjel. Dai la cuptor 10-15 minute, pâna ce cartofii se rumenesc.
Bati restul de oua cu cascavalul ramas, apoi adaugi baconul, ardeiul gras si laptele. Amesteci bine. Condimentezi, dupa gust. Dai la cuptor inca 10-15 minute. Servesti dupa ce s-a racit putin.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

degustare cartofi cascaval ras bacon rumenit ardei gras lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014272 (s)