News Flash:

Pere in sos de vin rosu

10 Septembrie 2012
4599 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 pere
750 ml vin rosu
1 lamaie
1 baton scortisoara
150 g zahar
cuisoare
miezul de 4 nuci

 Mod de preparare:

Curatam perele de coaja si le punem in apa cu zeama de lamaie. Se pune la fiert vinul cu batonul de scortisoara, zaharul, cuisoarele, 1/2 lamaie, apoi adaugam perele si acoperim. Punem la foc mic sa fiarba, iar dupa cca 10 minute scoatem cuisoarele, lamaia si batonul de scortisoara. Perele trebuie sa fie acoperite de vin sau le tot invartim pe parcurs.
Dupa ce au fiert perele le scoatem si adaugam miezul de nuca rupt bucati si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si incepe sa se ingroase (cca 20 min), sa devina ca mierea.
Se servesc cu sosul de vin.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare pere vin rosu lamaie baton scortisoara zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027350 (s)