News Flash:

Pere cu ricotta si miere

28 August 2013
1840 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pere
200 g branza ricotta
2 linguri miere
8 biscuiti cu unt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Taiem perele pe jumatate si cu o lingurita scoatem semintele. Asezam perele in tava. Punem branzica in scobitura si presaram firimituri de biscuiti si miere pe deasupra. Bagam tava la cuptor timp de 25 de minute. Se servesc caldute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza ricotta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030190 (s)