News Flash:

Pere cu nuci si sirop la cuptor

5 Aprilie 2013
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

45 g nuci pisate
2 pere taiate pe jumatate
160 ml sirop de artar

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 230 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam perele in tava si le stropim cu sirop de artar. Acoperim perele cu hartie de copt si le bagam la cuptor timp de 17 minute. Indepartam apoi hartia si presaram  nucile peste pere. Mai bagam la cuptor inca 5 minute. Se pot servi cu inghetata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pisate pere inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025417 (s)