News Flash:

Pere cu felii de prosciutto

11 Octombrie 2013
1696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 lingurite de ulei de masline
8 felii de prosciutto
1 cesti de fenicul
2 lingurite de salvie
1 lingurite de cimbru
1 lingurita de rozmarin
200 g paine
2 pere medii
1/3 cana de patrunjel proaspat
1/3 cana alune prajite
300 ml supa de pui
1/4 lingurita de sare
piper negru

Mod de preparare:

Incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie mare si prajeste prosciutto, aproximativ 5 minute. Curata tigaia si incalzeste alte 2 lingurite de ulei si caleste ceapa si feniculul pana cand acestea se inmoaie putin, circa 8 minute. Adauga peste ele salvie, cimbru si rozmarin, amesteca-la circa un minut, apoi transfera-le intr-un castron mare si amesteca-le cu painea, perele si prosciutto. Adauga si supa de pui, asezoneaza compozitia cu sare si piper si presara deasupra alunele prajite. Acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor pentru 40 de minute.
Perele cu prosciutto si alune se servesc calde, decorate cu cateva frunze de patrunjel proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020911 (s)