News Flash:

Pere cu citrice si miere

9 Martie 2012
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Pere cu citrice si miere
Ingrediente:

2 pere coapte
3 portocale
1 lingura miere de albine
2 grapefruit roz
1 lingura menta (optional)

Mod de preparare:


Stoarcem de zeama o portocala. Punem sucul intr-un borcan cu capac impreuna cu mierea si menta. Agitam bine. Se scoate pulpa de la citrice din membrana si se taie bucatele. Taiem perele decojite in cubulete. Amestecam citricele cu perele si cu sucul obtinut si se serveste salata imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pere portocale grapefruit roz menta zeama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4480 viz    0 com
1434 viz    0 com
2332 viz    2 com
3154 viz    0 com
1187 viz    0 com
2623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012786 (s)