News Flash:

Pere coapte, cu vanilie ssau iaurt

27 Martie 2012
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pere coapte cu iaurt si vanilie
Ingrediente:

4 pere
150 ml suc de mere
vanilie
2 lingurite de zahar brun
30 g unt
iaurt natural (optional)

Mod de preparare:


Perele se taie in jumatate si se curata de samburi. Vanilia se pune in sucul de mere, dupa care se stropesc perele din plin si se presara zahar brun. Se dau fructele pentru o jumatate de ora la cuptor. Din cand in cand mai toarna suc de mere deasupra perelor. Dupa cele 30 de minute, presara restul de zahar si untul si mai lasa 10 minute la cuptor.
Perele pot fi servite simple sau cu iaurt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pere vanilie zahar brun unt iaurt natural
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1903 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034580 (s)