News Flash:

Pepene verde pus la murat - O reteta care a trecut testul timpului

25 August 2016
11319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pepene verde
15 ml otet (la un litru de apa)
30 gr sare (la un litru de apa)

Mod de preparare:

1. Spala bine toti pepenii. Daca poti, cumpara-i pe cei mai mici.
2. Taie-i felii sau rondele si pune-i in borcane sterilizate.
3. Toarna peste ei apa clocotita. Dupa 10 minute scurge apa si repeta metoda.
4. Pune sarea si apa la fiert.
5. Cand incepe sa dea in clocot, strecoara saramura si pune-o iar la fiert.
6. Incorporeaza otetul si mai tine pe foc cateva minute.
7. Toarna saramura peste pepenii din borcan.
8. Infileteaza capacele, lasa borcanele la racit, apoi du-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene murat harbuz murat muraturi iarna conserve iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013452 (s)