News Flash:

Pepene rosu cu sirop de portocale

26 Iulie 2012
1884 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g pepene taiat bastonase
1 portocala
70 g zahar
1 lingurita nucsoara
1 lingurita cuisoare
1 baton de scortisoara
185 ml apa
iaurt grecesc

Mod de preparare:

Se stoarce portocala se zeama, apoi se pune sucul la fiert impreuna cu apa, zaharul, scortisoara, cuisoarele si nucsoara. Cand incepe sa dea in clocot se da focul la minim si se lasa asa in jur de 10 minute. Se ia apoi de foc, se strecoara si se indeparteaza scortisoara si cuisoarele. Siropul rezultat se da la rece, apoi se toarna peste pepene, in boluri, si se serveste cu iaurt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene portocala zahar nucsoara cuisoare scortisoara apa iaurt grecesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2206 viz    0 com
2160 viz    0 com
2263 viz    0 com
1844 viz    0 com
1261 viz    0 com
1337 viz    0 com
1986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034270 (s)