News Flash:

Pepene rosu cu inghetata

5 Aprilie 2013
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 g zahar
1 lingura suc de limeta
1 praf de ghimbir
2 felii pepene rosu taiat cubulete
inghetata pentru servire

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert 125 ml apa, zahar si ghimbir. Amestecam pana cand se dizolva zaharul si apoi lasam sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot, reducem focul la minim si lasam sa mai fiarba timp de 10 minute, pana cand se ingroasa usor. Incorporam sucul de limeta. Punem fructele in castronel si turnam siropul pe deasupra. Se serveste cu inghetata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir pepene rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031852 (s)