News Flash:

Pepene galben cu papaya si sos de caramel

31 Iulie 2012
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pepene galben
500 g papaya
140 ml lapte de cocos
1 lingurita esenta de vanilie
2 linguri zahar brun

Mod de preparare:

Mai intai se fierb la foc mic esenta de vanilie, laptele de cocos si zaharul, amestecand ocazional. Din momentul in care incepe sa clocoteasca se mai lasa vreo 5 minute. Se ia de pe foc, se lasa la racit vreo 10 minute, apoi se toarna peste papaya si pepenele galben taiate cubulete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben papaya zahar brun foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2721 viz    0 com
2775 viz    0 com
3716 viz    0 com
1025 viz    0 com
1159 viz    0 com
2896 viz    0 com
3096 viz    0 com
2105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034023 (s)