News Flash:

Pepene galben cu frisca

10 Iulie 2012
2260 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben potrivit ca marime si copt bine
150 g capsuni
inghetata de fistic
200 ml frisca vegetala

Mod de pregatire:


Pepenele galben se injumatateste, se curata de seminte, iar apoi se scobeste cu o lingurita. In locul ramas gol se pune inghetata, se acopera cu frisca batuta cu capsunile si se orneaza cu miezul scobit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben capsuni frisca vegetala lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1090 viz    0 com
2915 viz    0 com
3027 viz    0 com
3654 viz    0 com
1207 viz    0 com
1072 viz    0 com
1577 viz    0 com
1411 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035003 (s)