News Flash:

Pepene galben cu frisca

10 Iulie 2012
2321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben potrivit ca marime si copt bine
150 g capsuni
inghetata de fistic
200 ml frisca vegetala

Mod de pregatire:


Pepenele galben se injumatateste, se curata de seminte, iar apoi se scobeste cu o lingurita. In locul ramas gol se pune inghetata, se acopera cu frisca batuta cu capsunile si se orneaza cu miezul scobit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben capsuni frisca vegetala lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1120 viz    0 com
2942 viz    0 com
3061 viz    0 com
3704 viz    0 com
1225 viz    0 com
1106 viz    0 com
1629 viz    0 com
1454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036090 (s)