News Flash:

Pepene galben cu capsuni

30 Iulie 2012
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pepeni galbeni
4 linguri de miere necristalizata
4 capsuni
1 lingura apa de flori de portocal

Mod de preparare:

Se trece prin blender pulpa de la pepeni, apoi se pun apa de flori de portocal si mierea. Compozitia rezultata se pune in congelator. In momentul in care incepe sa se cristalizeze, se amesteca, pentru a se obtine multe granule de gheata. Inainte de servire se decoreaza cu capsuni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepeni galbeni miere necristalizata capsuni congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1157 viz    0 com
2893 viz    0 com
3095 viz    0 com
2102 viz    0 com
2127 viz    0 com
2102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2002 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033282 (s)