News Flash:

Pepene cu prosciutto si branza

21 Iunie 2013
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3-4 bucati de pepene verde, taiate triunghiuri sau dreptunghiuri
4 felii de prosciutto
100 g branza cu mucegai
1 lingura de ulei de masline
1 lingura de glazura de otet balsamic
cateva frunze de busuioc proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Unge bucatile de pepene cu ulei de masline si aromatizeaza-le cu sare si piper. Pune apoi bucatile de pepene pe gratarul incins, lasandu-le sa se friga timp de cate 1 minut pe fiecare parte.
Separat, taie prosciutto fasiute cat mai subtiri. Pune apoi bucatile de pepene la gratar pe un platou, presara fasiile de prosciutto si branza de mucegai peste fiecare bucata, adauga si cateva frunze de busuioc, iar la sfarsit, aromatizeaza preparatul cu glazura de otet balsamic.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde prosciutto otet balsamic piper platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022641 (s)