News Flash:

Pentru pranzul de maine o sa facem o tocanita cu carne de vita

6 Octombrie 2017
236 Vizualizari | 0 Comentarii
O mancarica gustoasa cu carne de vita si legume, este numai buna atunci cand trebuie sa gatesti pentru intreaga familie.

Ingrediente:

500 g carne de vita, cubulete
200 g ciuperci feliate
3 cepe tocate
2 linguri faina
3-4 morcovi bucatele
2 cartofi, cubulete
2-3 linguri sos de rosii
300 ml vin rosu
1 lingura sos de soia
patrunjel, dupa gust
cimbru, dupa gust
oregano, dupa gust
ulei
sare
piper

Citeste si Tocanita de post, cu ceapa si ciuperci - Calda si buna, pentru pranz

Mod de preparare:

Dai carnea prin faina si o rumenesti usor intr-o tigaie inalta, in putin ulei. Adaugi ceapa, cartofii si morcovii si ii lasi pana se inmoaie. Torni vinul si completezi cu apa cat sa acopere carnea. Condimentezi cu cimbru, oregano, sare si piper, dupa gust.
Acoperi cu un capac si dai la cuptor, la foc mic, circa 1 ora, 1 ora si jumatate, pana ce carnea este foarte bine fiarta si a scazut zeama. Amesteci cu sosul de rosii si sosul de soia. Intorci in cuptor pana ce capata o consistenta vascoasa. Servesti cu patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013259 (s)