News Flash:

Pentru pranz, o reteta de post - Varza scazute cu ciuperci - Copiii nici nu-si vor da seama ca nu are carne

17 Martie 2017
7012 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o varza acra medie
o conserva ciuperci feliate
2 cepe
un morcov
2 linguri ulei
o foaie dafin
cateva boabe piper
o lingura bulion

Mod de preparare:

Ciupercile se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Varza se gusta si, daca este prea acra, se lasa in apa rece.
Se taie ceapa, se razuie morcovul si se pun la calit in ulei. Se adauga varza scursa si taiata. Se lasa sa se caleasca aproximativ 10 minute.
Se pun ciupercile si bulionul desfacut cu putina apa, dafinul si piperul, se pune capac si se lasa pe foc 50 de minute.

sursa: retete practice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza acra morcov ulei bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016231 (s)