News Flash:

Pentru pizza asta nu trebuie sa deschizi cuptorul - Se face super repede

26 Iunie 2017
4652 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 linguri de iaurt/smantana
9-10 linguri de faina
2-3 oua
sare

Citeste si Asa pizza sa tot faci! Am testat reteta si ma declar multumita. Zilele astea, iar o fac

Pentru toppinguri – la alegere:

sos de rosii
mezeluri/carne gatita de pui/porc
parmezan, mozzarella
ciuperci, ardei, ceapa, porumb, masline etc.

Mod de preparare:


Fie ca o faci ca fel principal sau aperitiv, pizza la tigaie e solutia ideala, in orice moment! O faci cu ce gasesti prin frigider, cu minimum de efort, doar respectand pasii de mai jos!
Combina, intr-un bol, toate ingredientele pentru blat, pana obtii un aluat moale (chiar lichid) si omogen.
Incinge tigaia (la foc mediu), pune putin ulei, toarna aluatul.
Pune toppingurile alese (in asta si consta frumusetea retetei, e atat de versatila, incat o poti face mereu altfel, astfel incat sa nu te saturi de ea, in functie de preferinte sau de ce ai in frigider in acel moment) deasupra. Pune capacul si lasa sa se coaca, la foc mic spre mediu.
Cand se rumeneste pe la margini blatul si cascavalul e bine topit, da tigaia de pe foc si feliaza pizza cat e fierbinte.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020981 (s)