News Flash:

Pentru masa de sarbatoare: friptura de curcan suculenta - Cum sa o faci ca sa ti se topeasca in gura

15 Martie 2017
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 buc. piept de curcan
sucul unei lamai
10 g unt
o lingurita mustar
3 catei usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Usturoiul se piseaza cu sare si apoi se unge cu el partea de carne care va fi la interior.
Se ruleaza carnea, se leaga, se presara cu sare si piper si se unge cu mustar.
Se pune rulada intr-un vas de cuptor uns cu unt si apoi se toarna un pahar cu apa amestecat cu sucul de lamaie.
Se lasa la cuptor pentru o ora, stropind din cand in cand cu sucul din tava.

sursa: retete practice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura curcan friptura pasti friptura craciun friptura suculenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017762 (s)