News Flash:

Pentru Inaltare - Pasca fara aluat

28 Aprilie 2017
3791 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
150 g stafide
6 oua
6 linguri de gris
1-2 plicuri de budinca de vanilie
250 ml smantana
250 g zahar
1 plic praf de copt
coaja de lamaie
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se separa intai galbenusurile de albusuri. Intr-un mixer pune branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma.
Amesteca pana obtii o compozitie omogena. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris.
Tapeteaza o forma rotunda cu unt si faina sau cu hartie de copt. Adauga compozitia in forma tapetata si las-o 15 minute in cuptorul incins in prealabil, la 180 de grade. Apoi scade temperatura la 150-160 de grade si las-o inca 40-45 de minute. Fa testul cu scobitoarea, iar daca aceasta este curata, inseamna ca s-a copt in totalitate.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca aluat retete pasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022348 (s)