News Flash:

Pennette la cuptor

29 Iunie 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Pennette la cuptor
Ingrediente: 400 g pennette rigate 500 ml lapte degresat 200 g mozzarella 100 g parmezan 40 g faina 25 g unt sare piper Mod de preparare: Se topeste untul intr-o craticioara. Se adauga faina si laptele [i se amesteca incontinuu, pentru a evita cocoloasele. Dupa aceea se pune mozzarella taiata cuburi si amesteca pana se obtine un sos gros. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se fierbe pennettele conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se toarna sosul deasupra, se presara parmezanul si da la cuptor, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute. Se serveste ferbinte, cu parmezan ras. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.femeia.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar dijon retete vegetariene parjoale sarmale unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
1294 viz    0 com
1989 viz    0 com
1465 viz    0 com
1636 viz    0 com
1729 viz    0 com
1090 viz    0 com
1821 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030304 (s)