News Flash:

Pennette cu kaizer

31 Ianuarie 2014
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g pennette
doua polonice de naut
kaiser
un catel de usturoi
trei linguri ulei EVO
sare
parmezan ras

Mod de preparare:


Ingredientele sint cam ochiometric. Am avut naut pus la inmuiat cu o seara inainte, kaiserul (pancetta affumicata) nu lipseste niciodata din casa mea, asa ca am pus de-o mancare consistenta si sanatoasa, asta daca omitem kaiserul.
In tigaia de prajit, am pus catelul de usturoi dezpielitat dar intreg impreuna cu uleiul si kaiserul taiat cuburele, iar cand cesta din urma s-a colorat frumos si a parfumat bucatarioara si mai frumos, eliminam usturoiul si adaugam doua polonice pline cu naut si apa in care au fiert si lasam pe foc pina se evapora apa, dar trebuie sa ramana un pic de sosulet.
Separat fierbem pastele al dente, le scurgem de apa si punem pastele in tigaia de prajit.
Presaram mult parmezan ras, amestecam bine si servim pastele calde.

Pennette cu kaizer recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pennette penne kaizer paste kaizer retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

39975 viz    0 com
1103 viz    0 com
1574 viz    0 com
1589 viz    0 com
31052 viz    0 com
1294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022456 (s)