News Flash:

Pennette cu branza la cuptor

5 Iulie 2011
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Pennette cu branza la cuptor
Ingrediente: 400 g pennette rigate 500 ml lapte degresat 200 g mozzarella 100 g parmezan 40 g faina 25 g unt sare piper Mod de preparare: Se topeste untul intr-o craticioara. Se adauga faina si laptele; se amesteca incontinuu, pentru a evita cocoloasele. Se adauga mozzarella taiata cuburi si se amesteca pana se obtine un sos gros. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se fierb pennettele conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se toarna sosul deasupra, se presara parmezanul si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute. Se serveste fierbinte, cu parmezan ras alaturi. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar dijon retete vegetariene parjoale sarmale unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1056 viz    0 com
952 viz    0 com
1492 viz    0 com
1995 viz    0 com
1058 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013634 (s)