News Flash:

Penne rigati cu smantana si ciuperci champignon

31 August 2011
1647 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne rigati cu smantana si ciuperci champignon
Ingrediente: 300 g paste mezze penne rigate 200 g ciuperci champignon jum. de ceapa jum. de ardei 150 ml smantana cam 2 maini de parmigiano ras 100 l lapte o lingurita pesto de busuioc seminte de pin masline negre patrunjel verde Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei de masline, cam 10 minute. Intre timp ciupercile curatate se feliaza si se pun la calit in ulei de masline cu ceapa si ardeiul taiate marunt. Se lasa cam 5 min, apoi se acopera cu o cana de apa si se lasa sa fiarba pana scade cam toata apa (vreo 10 minute). Se face intre timp o maia din smantana batuta cu laptele si amestecata cu parmigiano ras. Se toarna compozitia peste ciupercile facute, se amesteca  cateva minute la foc mic, ca sa topeasca parmigiano, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se pun si cateva masline, se mai adauga si pesto de busuioc si semintele de pin. Pastele se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se amesteca cu ulei de masline si se pun peste ciuperci. Se amesteca bine si se serveste. La masa se mai poate adauga smantana proaspata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciuperci brune smantana chartreuse tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1235 viz    0 com
1916 viz    0 com
1555 viz    0 com
1060 viz    0 com
4067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017064 (s)