News Flash:

Penne rigate cu sunca

21 Mai 2014
1561 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90 g parmezan Parmigiano Reggiano
1 cutie penne rigate
1 + 1/2 lingura faina
2-3 felii de sunca
2 bete de praz
60 ml vin alb
3 linguri ulei de masline extra virgin
1 lingura unt
sare
piper dupa gust
160 ml lapte
nucsoara dupa gust

Mod de preparare:

Primul pas - pregateste sosul Bechamel: topeste untul intr-o tigaie si adauga faina. Gateste-le timp de un minut, amestecand constant. Adauga lapte si lasa totul sa fiarba inca un minut. Pune sare si nucsoara dupa gust. Curata prazul si inlatura partea verde. Taie-l in jumatate, pe lungime, si  fiecare jumatate in felii subtiri. Pune uleiul de masline la foc mic si soteaza prazul timp de doua minute. Taie sunca in cubulete mici si adaug-o aici. Las-o pe foc 2 minute, amestecand des.
Adauga vinul si lasa-l pe foc 5 minute, pana se evapore complet. Pune sare si piper. Fierbe pastele intr-o oala mare cu apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si amesteca-le cu sosul de praz, bechamelul cald si parmezan. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste parmezan paste sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2003 viz    0 com
1571 viz    0 com
2142 viz    0 com
1990 viz    0 com
2061 viz    1 com
1783 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2402 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022381 (s)