News Flash:

Penne rigate cu sos si Pecorino

3 Aprilie 2014
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g penne rigate Barilla
400g  sos Basilico Barilla
100 g mangetout (pastai de mazare)
80 g bob
50 branza pecorino
30 g ulei de masline extra virgin

Mod de preparare:

Pune apa la fiert, cu putina sare. Decojeste bobul, taie pastaii de mazare fasii. Pune ulei de masline intr-o tigaie mare cu putina ceapa verde feliata. Adauga aici bobul, pastaii si putina apa lasa-i sa se gateasca incet. Cand se inmoaie, adauga sosul Basilico si scoate de pe foc.
Fierbe pastele al dente, apoi amesteca-le cu sosul. Adauga branza pecorino rasa, amesteca din nou si serveste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste italiene paste pecorino
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023241 (s)