News Flash:

Penne rigate cu sos si Pecorino

3 Aprilie 2014
1842 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 g penne rigate Barilla
400g  sos Basilico Barilla
100 g mangetout (pastai de mazare)
80 g bob
50 branza pecorino
30 g ulei de masline extra virgin

Mod de preparare:

Pune apa la fiert, cu putina sare. Decojeste bobul, taie pastaii de mazare fasii. Pune ulei de masline intr-o tigaie mare cu putina ceapa verde feliata. Adauga aici bobul, pastaii si putina apa lasa-i sa se gateasca incet. Cand se inmoaie, adauga sosul Basilico si scoate de pe foc.
Fierbe pastele al dente, apoi amesteca-le cu sosul. Adauga branza pecorino rasa, amesteca din nou si serveste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste italiene paste pecorino
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016659 (s)