News Flash:

Penne rigate cu cascaval, la cuptor

27 Martie 2012
3909 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne rigate cu cascaval la cuptor
Ingrediente:

400 g penne rigate
200 g cascaval
500 ml lapte
100 g branza telemea
25 g unt
40 g faina (adica 1 lingura)
piper
sare


Mod de preparare:


Prima data punem la topit untul. Dupa aceea adaugam laptele si faina si amestecam mereu, pentru a nu se forma cocoloase. Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (date pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros si potrivim de piper si sare.
Dupa aceea fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Ungem cu putin unt o tava si punem in ea pastele, deasupra sosul si presaram cascaval ras. Dam la cuptor pentru a se rumeni usor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne rigate cascaval lapte branza telemea unt faina pipersare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1326 viz    0 com
1795 viz    0 com
3194 viz    0 com
2456 viz    0 com
2230 viz    0 com
2398 viz    0 com
2593 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017129 (s)