News Flash:

Penne rigate bologneze

7 Iulie 2011
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne rigate bologneze
Ingrediente: 400 g pachet penne rigate 500 g carne tocata amestec 1 ceapa 1 rosie 1/2 ardei gras 1/2 gogosar 2 linguri ulei de masline 1 lingura pasta de gogosari chilli boia oregano usturoi granule sare piper marar verde patrunjel verde Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul si gogosarul se maruntesc si ele. Rosia se decojeste si apoi se taie cubulete mici. Uleiul se pune la incins si se adauga ceapa, ardeiul si gogosarul. Se amesteca cu o lingura de lemn pana cand ceapa devine sticloasa si legumele s-au inmuiat. Atunci se pune rosia si se asezoneaza. Se lasa sa dea cateva clocote, se apoi adauga carnea tocata. Se invarte in cratita pana cand carnea isi schimba culoarea si este fiarta. Se adauga mararul verde tocat. Daca este nevoie, se mai pune 1/2 cana cu apa si se lasa sa fiarba carnea bine. Se pun pastele la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe punga. Cand sunt fierte, se rastoarna apa de pe ele si se asaza pe farfurii portiile de paste. La fiecare farfurie cu paste se adauga 2-3 linguri de carne tocata cu sos si se presara deasupra patrunjel verde tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne tocata ardei gras foi lasagna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
1308 viz    0 com
1895 viz    0 com
1112 viz    0 com
3353 viz    0 com
4677 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013854 (s)