News Flash:

Penne quatro formaggi

25 August 2011
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne quatro formaggi
Ingrediente: 2 cani de paste penne 1 ceasca de mozzarella 1 ceasca de cascaval ras 3 linguri de smantana putin unt 3 linguri branza telemea rasa busuioc ulei de masline Mod de preparare: Se pune apa la fiert cu putin ulei de masline si un praf de sare. Cand a dat in clocot, se adauga pastele si se fierb circa 12 minute. Intre timp, intr-o cratita, se pun pe foc branzeturile cu untul, pana devin un sos alb. Se scurg pastele de zeama si se amesteca cu sosul alb de branza. Se orneaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene parjoale bruschete unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1329 viz    0 com
6026 viz    0 com
1191 viz    0 com
1264 viz    0 com
1684 viz    0 com
1231 viz    0 com
2452 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022458 (s)