News Flash:

Penne cu sunca si cascaval la cuptor

7 Iulie 2011
13290 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu sunca si cascaval la cuptor
Ingrediente: 250 gr penne 250 gr sunca 100 gr telemea de vaca 200 gr cascaval 200 ml suc de rosii sare piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert, conform instructiunilor de pe cutie. Intre timp, se rade telemeaua si cascavalul pe razatoarea mica si se taie sunca cubulete. Cand pastele s-au fiert, se scurg bine si se pun jumatate din ele intr-un vas termorezistent bine uns cu ulei. Peste paste se pune jumatate din cascaval si branza rasa si sunca. Peste sunca se pune si restul de paste si se toarna sucul de rosii. Deasupra se presara jumatatea ramasa de cascaval si branza rasa. Se tin la cuptor cam 15-20 de minute pana se topesc branzeturile si cele de deasupra se rumenesc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa articol: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase paste carnati chimen cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1548 viz    0 com
1238 viz    0 com
1802 viz    0 com
1048 viz    0 com
3265 viz    0 com
4541 viz    0 com
3254 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019694 (s)