News Flash:

Penne cu somon afumat

4 August 2011
1168 Vizualizari | 1 Comentarii
Penne cu somon afumat
Ingrediente: 1/2 somon afumat o ceapa medie boia de ardei 6 linguri suc de rosii cu pulpa 200 ml smantana patrunjel proaspat maruntit ulei dublu rafinat de masline unt (cat o nuca) 1 kg de paste apa sare Mod de preparare: Intr-o cratita de teflon se topeste untul fara sa se arda si se amesteca cu 5 linguri de ulei de masline, dupa care se adauga ceapa taiata foarte marunt sau tocata la masina. Dupa ce s-a aurit, se adauga somonul taiat fidea si boiaua. Cand somonul devine albicios, se pune sucul de rosii cu pulpa, se lasa la foc mic sa evapore o parte din lichid, dupa care se adauga smantana. Se lasa inca 3 minute la foc mic, apoi se stinge aragazul. Apoi se adauga patrunjelul si sosul e gata. Se servesc calde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste paine italiana smantana oua batute unt untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1684 viz    0 com
1541 viz    0 com
1652 viz    0 com
925 viz    0 com
1961 viz    1 com
1345 viz    0 com
2142 viz    0 com
1004 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012917 (s)