News Flash:

Penne cu salmone

18 August 2011
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu salmone
Ingrediente: 250 g macaroane 100 g somon afumat 200 g smantana 2-3 cepe verzi 1 legatura de marar 100 g parmezan Mod de preparare: Se pune pe foc o oala cu apa si sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi. Intre timp se taie somonul fidelute late de 1/2 cm si lungi de 1cm. Se curata si spala ceapa si mararul, ceapa se taie la 1 cm, iar mararul marunt. Cand macaroanele incep sa fiarba, se dau la foc mic, sa fiarba incet pana cand sunt gata. Se strecoara si se spala cu apa rece. Se amesteca imediat cu toate ingredientele si cu o parte din parmezan si marar. Restul de parmezan si marar se presara in farfurii peste paste. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.yesmeals.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste paine italiana smantana almette marar sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1069 viz    0 com
1198 viz    0 com
1279 viz    0 com
932 viz    0 com
1305 viz    0 com
999 viz    0 com
2188 viz    0 com
1467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019171 (s)