News Flash:

Penne cu salam

31 August 2011
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu salam
Ingrediente: 1 punga de penne 300 g salam 2 rosii 2 ardei copti sare piper busuioc 2 catei usturoi 1/2 ceapa 100 ml suc de rosii Mod de preparare: Se fierb pennele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se toaca ceapa, se caleste putin si se adauga usturoiul tocat. Se lasa sa se caleasca putin si se toarna sucul de rosii. Se da prin razatoare o rosie, cealalta se taie cubulete si se adauga peste sos. Ardeii se taie fasii si se pun peste sos. Se adauga si salamul taiat si se lasa cca 5-8 minute sa fiarba. Apoi se adauga busuioc, sare si piper dupa gust. Se pun pennele in farfurie, iar sosul deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste paste fainoase ardei copti rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1921 viz    0 com
1557 viz    0 com
1064 viz    0 com
4080 viz    0 com
2740 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017364 (s)