News Flash:

Penne cu peste si masline

6 Septembrie 2011
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu peste si masline
Ingrediente: 2 bucati potrivite de peste 300 g paste 100 g masline 60 ml ulei pasta de tomate sau o cutie cu rosii in bullion 1 ceapa alba 1 ceapa rosie parmezan ras cativa catei de usturoi cimbru menta proaspata tocata condimente pentru paste 1 pahar vin alb sau supa de carne busuioc Mod de preparare: Se pune pe foc apa cu putina sare si ulei. Cand da in clocot, se adauga pastele si se fierb al dente la foc mic. Se pun pastele in strecuratoare si se stropesc cu apa rece si putin ulei pentru a nu se lipi intre ele. Intre timp se spala si se toaca marunt ceapa, usturoiul se zdrobeste cu lama unui cutit sau se taie si el marunt. Pestele curatat si spalat se condimenteaza bine si se unge cu putin ulei de masline. Se lasa la frigider pana a doua zi. Se unge cu putin ulei o folie de aluminiu si se pune pestele, dupa care se strange bine la capete, sa nu iasa zeama. La fel se procedeaza si cu al doilea peste. Dupa aceea se introduce in cuptor timp de aproximativ 30-40 minute. Pestele gata copt se lasa la racit, se dezoseaza usor si se rupe bucati potrivite. Se incinge o tigaie mai mare, se toarna ulei si se caleste la foc mare ceapa, apoi se adauga si usturoiul. Se pun maslinele si se mai calesc cateva minute. Se desface pasta de tomate in supa si se pune in tigaie. Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul pana se mai ingroasa. La sfarsit se pun pastele si pestele in tigaie si se amesteca cu grija, sa nu se sfarame, pana se intrepatrund aromele. Se asaza pe farfurie si se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste untura ardei umpluti gogosar bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019864 (s)