News Flash:

Penne cu mazare

17 Iunie 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu mazare
Ingrediente: 350 gr penne 60 gr ton in ulei 100-150 gr mazare 400 gr rosii decojite 1 ceapa 1 catel de usturoi sare piper parmezan 150 ml apa Mod preparare: Punem tonul sa se scurga si maruntim rosiile. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei de masline. Cand incep sa se rumeneasca adaugam rosiile si mazarea,amestecam apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc potrivit. Intre timp punem apa pt paste la fiert. Cand sosul incepe sa se stranga (sa scada apa) punem tonul,amestecam si potrivim de sare si piper. Mai lasam cateva minute sa se ingroase apoi dam deoparte. Cand apa clocoteste punem pastele,amestecand din cand in cand. Cand sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase sunculita afumata sarmale somon usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
1029 viz    0 com
1194 viz    0 com
1410 viz    0 com
1255 viz    0 com
2360 viz    0 com
3992 viz    0 com
5517 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021010 (s)