News Flash:

Penne cu ciuperci si carnaciori

29 Iulie 2011
3277 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu ciuperci si carnaciori
Ingrediente: 2 bucati de carnati o conserva de ciuperci 3 cepe 4 catei de usturoi o lingura de unt 2-3 linguri de vin 100 g cas ras 2-3 linguri de smantana sare piper 400 g penne sare 2 linguri de unt 3 linguri de faina 3 cani cu lapte nucsoara 2 lingurite de vegeta sare piper verdeata tocata Mod de preparare: Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate intr-o tigaie cu o lingura de unt si ciupercile din conserva. Se prajesc la foc mic, fara capac. Cand incep sa se prinda, se adauga 2-3 linguri de vin. Se continua prajirea pana sunt gata. Se iau de pe foc. Se pun pennele la fiert 8 minute in apa cu sare, se scurg si se pun peste carnati. Intre timp se prepara sosul: intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt la topit, apoi se ia de pe foc si se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele, putin cate putin. Se pune verdeata tocata, vegeta, nucsoara, putina sare si piper si se toarna apoi in sos pennele. Se amesteca cu grija, apoi se stinge focul. Se adauga peste sosul cu paste si compozitia cu carnati. Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune toata compozitia de mai sus, se presara cascavalul ras si smantana pe deasupra, apoi se da la cuptor pentru cca 20-30 min. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat paste ciuperci smantana branza framantata garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2211 viz    0 com
1155 viz    0 com
4845 viz    0 com
2046 viz    0 com
5147 viz    0 com
1210 viz    0 com
1728 viz    0 com
2948 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013971 (s)