News Flash:

Penne cu broccoli si mozzarella la cuptor

6 Septembrie 2011
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu broccoli si mozzarella la cuptor
Ingrediente: broccoli 150 ml sos bechamel 200 gr penne 100 gr mozzarella 2 catei de usturoi parmezan ras Mod de preparare: Broccoli se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se dau deoparte. Se apa la fiert pentru paste. Intr-o tigaie se pun cateii de usturoi curatati cu putin ulei sa se rumeneasca, apoi broccoli cu putin din apa in care au fiert si se strivesc cu o furculita. Se lasa la fiert la foc mic. Cand apa clocoteste, se pun pastele la fiert timp de 5 minute, apoi se asaza peste broccoli in tigaie. Se adauga mozzarella cubulete si sosul bechamel. Se amesteca si se pune totul intr-o tava, dupa care se presara deasupra parmezan ras. Se da la cuptor, la 180 de grade, pana se rumeneste frumos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste serbet paste fainoase parjoale usturoi sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

897 viz    0 com
1101 viz    0 com
1024 viz    0 com
1318 viz    0 com
1342 viz    0 com
938 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016811 (s)