News Flash:

Penne cu branza si smantana

16 Iunie 2011
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu branza si smantana
Ingrediente: 400 g penne 400 g branza telemea putin sarata 200 g smantana 2 linguri ulei Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, dupa indicatiile de pe ambalaj. Branza se rade sau se sfarama. Cand sunt fierte, pastele se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se incing cele 2 linguri de ulei intr-o cratita, se rastoarna pastele si se amesteca de cateva ori. Se adauga si branza si se amesteca bine pana se incorporeaza. Se pune smantana, se amesteca bine si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute, pana se rumeneste frumos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase retete vegetariene smantana ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1150 viz    0 com
1371 viz    0 com
1209 viz    0 com
2315 viz    0 com
3941 viz    0 com
5449 viz    0 com
1101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012846 (s)