News Flash:

Penne cu asparagus

3 August 2011
926 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne cu asparagus
Ingrediente: 2 1/2 cani penne 2 cani asparagus, taiat pe diagonala 1/2 cana mazare congelata semi-preparata 2 linguri faina 4 linguri mustar Dijon 1/2 lingurita busuioc uscat 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper proaspat macinat 2 catei de usturoi, taiati marunt 2 cani lapte 1/4 cana parmezan ras 1 lingura unt 1 lingura zeama de lamaie, proaspat stoarsa 1 lingurita coaja rasa de lamaie parmezan proaspat ras Mod de preparare: Intr-un vas de dimensiuni mari, cu capac, se prepara pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se adauga asparagusul si mazarea in ultimele 3 minute de fierbere. Se scurg pastele de apa si se pun din nou vasul pe foc. Intr-o tigaie se amesteca faina, mustarul Dijon, busuiocul, sarea, piperul si usturoiul taiat marunt. Se pune treptat laptele, pana se obtine o compozitie omogena. Tigaia se pune pe foc mediu si se amesteca in permanenta sosul, pana cand acesta da in clocot. Se reduce intensitatea flacarii si se amesteca frecvent, pana cand sosul se ingroasa. Se adauga 1/4 cana parmezan ras si untul. Se amesteca pana cand cele doua ingrediente se topesc. Peste pastele fierbinti se toarna sosul gata preparat, zeama si coaja rasa de lamaie, cat sa acopere pennele cu un strat uniform. La final se presara parmezan ras. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase paste mazare congelata bruschete nuci caju gorgon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1962 viz    1 com
1345 viz    0 com
2143 viz    0 com
1006 viz    0 com
1177 viz    0 com
1221 viz    0 com
2210 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014493 (s)