News Flash:

Penne carbonara cu bacon

19 Octombrie 2011
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne carbonara cu bacon
Ingrediente: 250 g penne 175 g bacon taiat cubulete 100 g parmezan ras 5 oua 3 linguri patrunjel tocat 150 ml smantana 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Intre timp se incalzeste o lingura de ulei si se pun cubuletele de bacon la prajit. Intr-un vas se bat galbenusurile cu branza parmezan si smantana. Se adauga patrunjelul. Pastele scurse se amesteca cu galbenusurile, ulei si bacon. Se pun pe farfurii individuale. Se mai poate presara parmezan ras, dupa preferinte. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fainoase paste caju sarmale patrunjel smantana oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016623 (s)