News Flash:

Penne alla boscaiola

26 August 2011
2633 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne alla boscaiola1
Ingrediente: kaizer paste funghi porcini / ghebe 100 gr mazare 1 ceapa potrivita 500 gr smantana 1 pahar vin alb 2 lg ulei de masline Mod de preparare: Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min. Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spiralate-colorate paste smantana placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1384 viz    0 com
947 viz    0 com
1884 viz    0 com
2425 viz    0 com
1679 viz    0 com
6030 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023793 (s)