News Flash:

Penne al forno

5 Iulie 2011
3327 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne al forno
Ingrediente: 500 g paste (penne, tortellini, fusilli) 200 g smantana 200 g parmezan ras 2 linguri cu unt 150 g spanac congelat 1 broccoli mic 150 g bacon 100 g gorgonzola sare piper 200 ml lapte Mod de preparare: Se pregateste sosul de branza. Se pun untul, smantana, 100 g parmezan, laptele si gorgonzola intr-un vas, pe flacara. Se amesteca incet, pana se formeaza un sos placut mirositor. Se stinge focul. Se pune un vas cu 3 litri de apa si o lingura cu sare la fiert. Cand da in clocot, se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se lasa sa se scurga intr-o sita. Intr-un alt vas, se pune baconul taiat bucatele. Cand s-a rumenit, se adauga broccoli oparit separat si spanacul si se lasa la foc mic, sa dea in cateva clocote. Se pun pastele intr-un vas de lut, spanacul cu bacon, un praf de piper, sosul de branza, iar la final se presara restul de parmezan. Se baga vasul in cuptorul incins in prealabil si se lasa la copt cam 20 de minute. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.foodnetwork.ca
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste smantana sarmale caju lapte serbet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4653 viz    0 com
3316 viz    0 com
1199 viz    0 com
1181 viz    0 com
2925 viz    0 com
2944 viz    0 com
966 viz    0 com
1682 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010949 (s)