News Flash:

Peltea de soc cu portocala

18 Iunie 2012
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

multe flori de soc
500 gr portocale
1 l apa
1 kg zahar

Mod de preparare:

Am preparat un sirop gros de tot din apa, zahar si zeama de la 1 portocala. Dupa ce acesta a fost gata, am oprit focul si am adaugat tot restul de portocale taiete felii si stoarse putin (in prealabil, portocalele se pot opari cateva minute, ca sa se elimine toate chimicalele din coaja) si florile de soc. Am lasat la macerat 24 ore, amestecand din cand in cand compozitia. In final am strecurat si am pus pelteaua in borcane spalate si uscate, le-am introdus la cuptor pana cand s-au incins, apoi am pus capacul si am rasturnat borcanele cu fundul in sus (le-am lasat asa cca 30 min) ca sa se formeze vidul.
Peltea de soc cu portocale recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale apa zahar sirop borcane cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2192 viz    0 com
2101 viz    0 com
2840 viz    0 com
1316 viz    0 com
2435 viz    0 com
4383 viz    0 com
2940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013848 (s)